Dekor tükör konyhai hátfal készítés

Tükör konyhai hátfal üveget csak indukciós tűzhellyel ellátott konyhában lehet felszerelni. Egyéb esetben csak a színes vagy nyomtatott üveg jöhet szóba.

Szürke tükör, Bronz tükör, Ezüst tükör, Nyomtatott tükör felhasználásával.

Ajánlatkérés, helyszini felmérés:

Kérjen ajánlatott űrlapunk segítségével. Néhány adat megadására van szükség. Ahogy megkaptuk megkeresését válaszolunk. Ajánlatunk elfogadása esetén lehetőleg még aznap (kapacitás függvényében) kiszállunk pontos gyártási méretett venni, ilyenkor látjuk a konyhai hátfal üveg beépítés körülményeit és megtekintheti a színmintáinkat!

Beépítési garancia: Felelősségvállalás jár minden a munkavégzés területen elhelyezett értéktárgyakra, felületre, burkolatra. A munkánkra 3 év beépítési garanciát vállalunk, és ha egyedi kérése vagy kérdése van a hátfal beépítési munka folyamatról, annak elvégzéséről azt figyelembe vesszük.

A megrendelésnek feltételei vannak! Előlegfizetés / Gyártás: A gyártás az előleg megérkezte után történik. Az előleget átadhatja felméréskor vagy díjbekérő alapján utalhatja számlánkra, illetve Budaörsi műhelyünkben is fogadjuk önt. Az előleg a megrendelés végösszegéből természetesen levonódik.

Kérjük vegye figyelembe hogy az ön igényeire legyártott méretre szabott üvegtermék

       

Dekor tükör konyhai hátfal készítés https://konyhahatfaluveg24.hu/images/slide/szurketurkohatfaluveg1.jpg Super User

Hátfal üvegekEgyedi dekoratív megjelenés!

Az egyedi konyhai üvegpanelek egy ideje már a konyhai falak dekorációjának a legnépszerűbb formája. A szolgáltatásról, megrendelésről, a beépítésről itt olvashat!

Hátfal üveg inspirációk