Nyomtatás

Új konyhája lesz? Éppen tervezi felújítani?

A csempepótló üveg hátfalak mindig lenyűgöző módon fogják újjá és egyedivé varázsolni konyháját.

Ez esetben az ön által adott RAL színben készítjük el konyhai hátfal üvegét Optiwhite™ vagy Guardian ExtraClear®  (víztiszta) (4/6mm) vasmentes, hőálló, edzett biztonsági üveggel dolgozunk. Így színtorzítás mentesen ön által megadott RAL színben fog pompázni dekor színes üvege. A biztonsági üveg azt jelenti, hogy gond nélkül elhelyezhetők a tűzhely mögött vagy mellett egyaránt.

Színes konyhai hátfal üvegek:
Az ön által megadott, választott RAL színben fog pompázni dekor konyhai hátfal üvege.

A színskálában megtekinthető színek csak tájékoztató jellegűek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kijelzőn megjelenő színek a különböző egyedi színbeállítások miatt eltérőek lehetnek!

színes üveg konyhai hátfalakFelmérés során kollégáinknál 25 db üveg színminta áll az ÖN rendelkezésére vagy az általunk hozott RAL szín kódból (színskála) tudja kiválasztani az ÖN által keresett gyártási színt.

Egyedi konyha hátfal gyártás:

Az általunk készített hátfal üvegek minden esetben az ön által kért színben készül, előzetes helyszíni felmérés alapján. A gyártási beépítési idő függ a választott konyhai üveg típusától. Ha szükséges a konnektorok helyét kivágjuk. Átlagosan 7-10 nap a feméréstöl számítva.

Ajánlatkérés, helyszini felmérés:

Kérjen ajánlatott űrlapunk segítségével. Néhány adat megadására van szükség. Ahogy megkaptuk megkeresését válaszolunk. Ajánlatunk elfogadása esetén lehetőleg még aznap (kapacitás függvényében) kiszállunk pontos gyártási méretett venni, ilyenkor látjuk a konyhai hátfal üveg beépítés körülményeit és megtekintheti a színmintáinkat!

Beépítési garancia: Felelősségvállalás jár minden a munkavégzés területen elhelyezett értéktárgyakra, felületre, burkolatra. A munkánkra 3 év beépítési garanciát vállalunk, és ha egyedi kérése vagy kérdése van a hátfal beépítési munka folyamatról, annak elvégzéséről azt figyelembe vesszük.

A megrendelésnek feltételei vannak! Előlegfizetés / Gyártás: A gyártás az előleg megérkezte után történik. Az előleget átaadhatja felméréskor vagy díjbekérő alapján utalhatja számlánkra, illetve Budaörsi műhelyünkben is fogadjuk önt. Az előleg a megrendelés végösszegéből természetesen levonódik.

Kérjük vegye figyelembe hogy az ön igényeire legyártott méretre szabott üvegtermék

színes üveg színkódok, ral színkód üveg, színes üvegek

Színes konyhai hátfal üveg készítés https://konyhahatfaluveg24.hu/images/slide/szines2.jpg Super User
Copyright XGLASS:HU © 2022 Konyha hátfal üveg készítés.
UV Nyomtatott üvegek, egyedi üveg burkolatok, színes üvegek, edzett üvegek, dekor tükör közvetlen a gyártótól.